Testimonials

Bedrijven die al huren op Kantorenpark Randstad zijn erg tevreden.

 


Notaris Unie

Sharon Hament, eigenaar van de Notaris Unie, is niet bij de locatiekeuze van het notariskantoor betrokken geweest. Blij is ze er wel mee.

 

“We zitten hier op een A-locatie: dicht bij de snelweg en je loopt in de pauze zo het centrum van Almere in. Ook erg prettig dat er gratis parkeergelegenheid is voor de deur en dat de kantoren toegankelijk zijn voor minder validen. Wij huren een pand dat we helemaal naar eigen inzicht hebben ingedeeld en het mooie is, als we in de toekomst willen uitbreiden, is daar ruimte voor.”


Sharon Hament, Eigenaar Notaris Unie

 


Ciran

In 2010 zocht Jelte de Kiewit een bedrijfspand waarin hij kon starten met Ciran. Ciran levert revalidatiezorg aan mensen die disfunctioneren door chronische pijn en vermoeidheid. Buiten de toplocatie en voldoende gratis parkeergelegenheid is Jelte vooral bijzonder gecharmeerd van de flexibele opstelling van de verhuurder.

 

“Als starter kun je geen commitment aangaan voor 10 jaar. Dat is te risicovol. Hier voelde ik me als startend ondernemer begrepen. We hebben een formule bedacht waarin voor mij een escape zat. Gelukkig heb ik die niet nodig gehad. Sterker nog, we breiden uit! Ja, we zitten hier uitstekend. Het pand is fantastisch mooi, lekker koel in de zomer en comfortabel warm in de winter. Dit is kwaliteit!”


Jelte de Kiewit, Eigenaar Ciran