De stap naar een eigen kantoorruimte is minder groot dan je denkt!

Business Center Almere biedt een aantal kantoorkamers aan die met name geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven of ondernemers die niet willen vastzitten aan langdurige contracten.
Bij Business Center Almere kun je werken in een professionele, dynamische en inspirerende omgeving die van alle gemakken voorzien is. Dat alles in hartje Almere en tegen een scherpe prijs.

 

Er zijn nog kamers vrij!

In Business Center Almere werk je onder één dak met andere ambitieuze, lokale ondernemers. Naast de af te sluiten kantoorkamers, is er een gezamenlijke pantry en een goed ingerichte open ruimte die prima geschikt is voor vergaderingen en/of kleinschalige business events. Zo is er volop gelegenheid om elkaar te leren kennen en waar mogelijk te versterken. Heb je hulp nodig of wil je even sparren met een collega? Er is altijd iemand in de buurt!

Specificaties

Voorzieningen
Business Center Almere is voorzien van o.a. een koelinstallatie (die per kamer regelbaar is), verwarming d.m.v. individueel regelbare paneelradiatoren, systeemplafonds met verlichting, buitenzonwering d.m.v. screens, kabelgoten, een pantry, een gedeelde open ruimte en toiletgroepen.

ICT voorzieningen
Overal in het gebouw is glasvezel aanwezig. Daarnaast heeft elke verdieping een eigen WIFI aansluiting. Heb je liever een vaste verbinding naar je kantoorkamer dan kun je zelf een abonnement afsluiten. Binnen een dag kun je volledig operationeel zijn zodat je als ondernemer niets hoeft te missen.

Parkeergelegenheid
Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein van het kantorenpark. Wil je een vaste parkeerplaats, dan kost dat € 45 per maand excl. BTW.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 17 per m2 per maand excl. BTW bij een contract van minimaal zes maanden. Tegen meerprijs ook te huur voor kortere periodes vanaf een maand. De kameroppervlakte is vanaf 20 m2.
De servicekosten zijn hierbij inbegrepen d.w.z. het gebruik van toilet en keuken (incl. afwasmachine), water, elektriciteit, stadsverwarming, onderhoud, schoonmaak inclusief heffingen, belastingen en administratiekosten.

Contractsduur
Na 12 maanden geldt er een opzegtermijn van een maand.

Oplevering
In overleg.

Interesse?
Neem contact op en kom eens langs om de sfeer te proeven.