Van een verdieping tot een eigen gebouw

WIL JE WERKEN IN EEN PROFESSIONELE OMGEVING MET MODERNE KANTOORRUIMTES IN EEN PARKACHTIGE OMGEVING VLAKBIJ HET CENTRUM?

DAT KAN BIJ HET BUSINESS CENTER VAN BUSINESS CAMPUS ALMERE!

 

De reguliere kantoorruimtes huur je op basis van m2 per jaar, zijn ruim van opzet, flexibel indeelbaar en kunnen naar eigen inzicht ingericht worden.
Daarnaast beschikt het Business Center over diverse ruimtes voor bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen. Bepaal zelf hoeveel ruimte je nodig hebt.

De kantoorruimtes zijn voorzien van glasvezel en breedband internetvoorzieningen waardoor je binnen een paar dagen volledig operationeel kan zijn! Daarnaast zijn alle kantoorruimtes voorzien van o.a. een koelinstallatie die per kamer regelbaar is, verwarming d.m.v. individueel regelbare radiatoren, systeemplafonds met verlichting, buitenzonwering d.m.v. screens, kabelgoten, een pantry en toiletgroep.

Op het eigen terrein van het kantorenpark beschikt iedere kantoorverdieping over 8 parkeerplaatsen. Het terrein is voor extra veiligheid afgesloten d.m.v. automatische slagbomen.


 

Op dit moment zijn de volgende kantoorruimtes beschikbaar:

Randstad
22 - 149
375 m²Randstad
22 - 177/179
750 m²

 

Algemene Specificaties

Oppervlakte
De beschikbare kantoorruimtes hebben een oppervlak van 375 m² per verdieping of per gebouw van 1125 - 1500 m².

Voorzieningen
Het kantoorgebouw is voorzien van o.a. een koelinstallatie (die per kamer regelbaar is), verwarming d.m.v. individueel regelbare paneelradiatoren, systeemplafonds met verlichting, buitenzonwering d.m.v. screens, kabelgoten, een pantry en toiletgroep.

ICT voorzieningen
Het kantoorgebouw is voorzien van glasvezel en breedband internetvoorzieningen.

Parkeergelegenheid
Op het eigen terrein van het kantorenpark beschikt iedere kantoorverdieping over 8 parkeerplaatsen. De kosten van de parkeerplaatsen zijn € 550 per parkeerplaats, per jaar excl. BTW.
Het is mogelijk om extra parkeerplaatsen te huren. Het terrein is voor extra veiligheid afgesloten d.m.v. automatische slagbomen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 130 per m², per jaar excl. BTW
Bij verhuur wordt om een bankgarantie gevraagd ten grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten
De servicekosten (voorschot) per verdieping bedragen: € 25 euro per m² per jaar excl. BTW.
De servicekosten bestaan uit de levering en het verbruik van water, elektriciteit en stadsverwarming (incl. vastrecht), onderhoud & schoonmaak van de algemene ruimtes, het pand en het terrein, bewaking & alarmopvolging van de algemene ruimtes, heffingen & belastingen en administratiekosten (e.e.a. op basis van nacalculatie)

Oplevering
In overleg.

Wil je meer informatie over het huren van een kantoor?
Neem contact met ons op!