PUUR ZENtrum voor bewustZIJN

Geef jij samen met gelijkgestemden vorm aan het nieuw opgezette PUUR ZENtrum voor bewustZIJN?


Gezondheid in de ruimste zin van het woord is het thema van het PUUR ZENtrum voor bewustZIJN op de Business Campus Almere. Ontvang jouw cliënt of patiënt in een prettige omgeving waar alle aandacht is voor zijn of haar welzijn, waar je in alle rust kan werken aan jouw visie en kunt samenwerken met gelijkgestemden.

health-wellness-banner

De ruimtes zijn ruim van opzet, flexibel indeelbaar en kunnen naar eigen inzicht ingericht worden. Daarnaast is er een wachtkamer en een workshopruimte die je per dagdeel kunt huren.

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN ligt op de Business Campus Almere, vlakbij de A6, op loopafstand van het centrum en station in een parkachtige omgeving met voldoende parkeergelegenheid.


Initiatief Welzijnscentrum Puur Almere
In het PUUR ZENtrum voor bewustZIJN is een initiatief gestart om een centrum voor natuurlijke geneeswijzen en preventie op te zetten: Welzijnscentrum Puur Almere. Er wordt hier op een natuurlijke manier gewerkt, duurzaam en met natuurlijke producten. In het centrum kunnen diverse therapeuten op het gebied van voeding, energie, meditatie, mindfullness, yoga, spiritualiteit, (energetische)massage, levensstijl coaching, voetreflex, hypnotherapie, familieopstelling en acupunctuur praktiseren.


 

Algemene specificaties van de ruimtes

Voorzieningen
De ruimtes zijn voorzien van van o.a. een koelinstallatie (die per kamer regelbaar is), verwarming d.m.v. individueel regelbare paneelradiatoren, systeemplafonds met verlichting, buitenzonwering d.m.v. screens, kabelgoten, een pantry en toiletgroep.

ICT voorzieningen
Het kantoorgebouw is voorzien van glasvezel en breedband internetvoorzieningen waardoor je binnen een paar dagen volledig operationeel kan zijn!

Parkeergelegenheid
Op het eigen terrein van het kantorenpark zijn parkeerplaatsen. De kosten van de parkeerplaatsen zijn € 45 per parkeerplaats, per maand excl. BTW.
Het is mogelijk om extra parkeerplaatsen te huren. Het terrein is voor extra veiligheid afgesloten d.m.v. automatische slagbomen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt vanaf € 415 per kamer, per maand, inclusief € 140 servicekosten, excl. BTW.
De servicekosten bestaan uit het gebruik van water, elektriciteit, stadsverwarming, onderhoud & schoonmaak, bewaking & alarmopvolging van de algemene ruimtes en heffingen & belastingen en administratiekosten.

Wil je een grotere ruimte huren? Dan huur je op basis van een reguliere huurprijs.
De huurprijs bedraagt € 130 per m², per jaar excl. BTW. De servicekosten voor reguliere huur (voorschot) per verdieping bedragen: € 25 euro per m² per jaar excl. BTW.
De servicekosten bestaan uit de levering en het verbruik van water, elektriciteit en stadsverwarming (incl. vastrecht), onderhoud & schoonmaak van de algemene ruimtes, het pand en het terrein, bewaking & alarmopvolging van de algemene ruimtes, heffingen & belastingen en administratiekosten (e.e.a. op basis van nacalculatie)

Oplevering
In overleg.

Informatie
Voor meer informatie kunt je contact opnemen.